(VIDEO) – Butelle pakt niet alleen tussen de lijnen met huzarenstukje uit

(VIDEO) - Butelle pakt niet alleen tussen de lijnen met huzarenstukje uit

24 januari 2017 11:47 - Ludovic Butelle slaagde er afgelopen weekend in om Wesley Moraes op weg te zetten naar de 0-3 eindstand op Sclessin. Voor de Braziliaanse spits zijn eerste doelpunt dit seizoen, voor de Franse goalie uiteraard zijn eerste assist. Het was in de Jupiler Pro League al 2 jaar geleden dat een doelman een assist achter zijn naam mocht schrijven.

Ook naast het veld pakt Ludo uit met knappe kunstjes. Samen met Sophie – aka mevrouw Butelle – werkt het Brugse sluitstuk een duo workout af. “Tegenwoordig proberen we met twee te fitnessen. Nog niet helemaal op punt, maar het is een begin! (het geluid heb ik verwijderd omdat het gelach nogal gênant was)”, klinkt het op Instagram bij de wederhelft van Butelle.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.