(VIDEO) – Castillo valt in positieve en negatieve zin op bij Pumas UNAM

(VIDEO) - Castillo valt in positieve én negatieve zin op bij Pumas UNAM

16 januari 2017 00:06 - Nicolás Castillo verzilverde zijn goeie uitleenbeurt aan Universidad Católica met een lucratieve transfer naar Pumas UNAM. Na 154 minuten in loondienst van de Mexicaanse club vond de ex-spits van Club Brugge een eerste keer de weg naar doel.

Zondagavond stonden het Pumas UNAM van Castillo en het Cruz Azul van Victor Vazquez tegenover elkaar. Van de 29-jarige Spanjaard echter geen spoor op het wedstrijdblad. De middenvelder is nog altijd eigendom van Cruz Azul, maar moet andere oorden opzoeken.

Op het uur pakte Castillo uit met het enige doelpunt van de wedstrijd. De 23-jarige Chileen draaide zich goed vrij en schoot hard binnen. Tien minuten voor affluiten liep de temperamentvolle aanvaller tegen zijn tweede gele kaart aan en mocht hij dus vroegtijdig gaan douchen. Gelukkig voor hem hielden zijn ploegmaats stand.

Castillo met zijn eerste voor Pumas UNAM

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.