(VIDEO) – Club blikt met fenomenaal filmpje terug op kampioenenjaar!

(VIDEO) - Club blikt met fenomenaal filmpje terug op 2016!

12 januari 2017 20:30 - Michel Preud’homme en zijn manschappen vertoeven momenteel op stage in Sotogrande, maar ook in Brugge vonden er donderdagavond activiteiten rond Club plaats. Zo was er de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in La Brugeoise, waarbij met veel fierheid teruggeblikt werd op het kampioenenjaar van Blauw-Zwart.

Het bestuur van Club, de commerciële partners en nieuwsanker Stef Wauters tekenden present. Laatstgenoemde was enorm blij dat hij deze keer de nieuwjaarsreceptie van de Kampioen mocht presenteren.

Wauters stak de kampioenentrofee vol trots in de lucht, waarna onderstaand indrukwekkend sfeerfilmpje over onder meer de veertiende landstitel volgde. De toon voor een gezellige avond was meteen gezet…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.