(VIDEO) – Club Brugge pakt uit met hilarisch filmpje over mijlpaal Timmy Simons

(VIDEO) - Club Brugge pakt uit met hilarische video over mijlpaal Timmy Simons

27 januari 2017 16:00 - Behoudens ongelukken speelt Timmy Simons zondag zijn 1000ste officiële wedstrijd in een A-elftal. Club Brugge pakte in aanloop naar de speciale match in de Ghelamco Arena uit met een geweldige video om onze kapitein te eren.

“Wat als Timmy Simons nóg 1.000 matchen speelt?”, klinkt het. Jelle Vossen, Bjorn Engels en Hans Vanaken – die intussen in een rusthuis beland zijn – vinden het maar niks… En Michel Preud’homme? Die kan nog altijd niet tegen zijn verlies. Onderstaand de schitterende beelden! 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.