(VIDEO) – Denswil beantwoordt “hele moeilijke” vragen van Brugse schoolkinderen

(VIDEO) - Denswil beantwoordt hele moeilijke vragen van Brugse schoolkinderen

29 januari 2017 00:14 - In aanloop naar de Slag om Vlaanderen maakte Stefano Denswil even tijd vrij om enkele Brugse schoolkinderen blij te maken met een antwoord op een vraag die ze hem altijd al wilden stellen.

Zo komen we onder meer te weten welke muziekstijl Denswil verkiest, wie zijn favoriete speler is en of hij altijd al centrale verdediger was in zijn voetbalcarrière. Onderstaand de beelden van de mannen van FCB Support.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.