(VIDEO) – Deze Club-fan werd nog vóór de aftrap buitengegooid in de Ghelamco Arena

(VIDEO) - Deze Club-fan werd nog vóór de aftrap buitengegooid in de Ghelamco Arena

30 januari 2017 11:47 - De Slag om Vlaanderen is zowel op als naast het veld een match op het scherpst van de snee. Dat zorgt ervoor dat de ordediensten voortdurend op hun hoede zijn, hetgeen een supporter van Club Brugge zondagnamiddag aan den lijve mocht ondervinden. 

Vlak voor de aftrap bij Gent – Club prijkte er plots een Blauw-Zwarte vlag over de balustrade van de Gentse business seats. Toen de Buffalo’s in het vak eronder de kleuren van de rivaal opmerkten, regende het boegeroep en fluitconcerten.

De Club-fan die verantwoordelijk was voor het ophangen van de Brugse vlag werd vervolgens naar de uitgang begeleid door de politie. Onderstaand de beelden. Let op de man rechts bovenaan in beeld.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.