(VIDEO) – Een groene verjaardagskaart ter ere van 125-jarig Club? Daar weet Engels wel raad mee!

(VIDEO) - Een groene (!) verjaardagskaart ter ere van 125-jarig Club Daar weet Engels wel raad mee!

03 januari 2017 00:10 - Club Brugge vierde op 13 november zijn 125-jarig bestaan en daar hoorden vanzelfsprekend felicitaties bij. Heel wat supporters wensten Blauw-Zwart een gelukkige verjaardag en maakten zo kans op een matchworn shirt van tijdens de thuismatch tegen KRC Genk.

Bjorn Engels speelde de onschuldige hand en mocht 11 Club-fans heel erg blij maken. Zij kregen immers een uniek wedstrijdtruitje opgestuurd. Toen ons jeugdproduct echter per toeval een groene envelop in handen kreeg, wilde hij daar niet van weten.

“Groen? Dat nemen we niet. Sorry!”, klonk het al lachend in onderstaande video. Voor degenen die niet helemaal mee zouden zijn: groen verwijst naar de buren van Cercle Brugge. En dat past nu eenmaal niet bij een Blauw-Zwart jubileum.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.