(VIDEO) – Had Club hier een penalty moeten krijgen?

(VIDEO) - Had Club hier een penalty moeten krijgen

30 januari 2017 10:20 - Club Brugge zag zondagnamiddag een einde komen aan zijn ongeslagen reeks van dertien wedstrijden door een 2-0 nederlaag tegen AA Gent. Blauw-Zwart kreeg enkele goeie kansen in de Ghelamco Arena, maar had zijn efficiëntie in Jan Breydel laten liggen. 

Zoals in quasi élke Slag om Vlaanderen waren er ook deze keer enkele dubieuze fases. Zo zorgde onder meer onderstaande balbehandeling van Stefan Mitrović voor discussie op sociale media.

De centrale verdediger van de Buffalo’s wilde in het begin van de tweede helft de bal ontzetten na een voorzet van Dion Cools, maar schoot daarbij tegen zijn eigen arm aan. Scheidsrechter Nicolas Laforge zag er geen graten in en liet begaan. Strafschop of niet? Oordeel vooral zelf…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.