(VIDEO) – Jelle Vossen kopt Club Brugge op voorsprong tegen Standard

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

22 januari 2017 14:55 - Club Brugge opent 2017 met een lastige verplaatsing naar Standard. Een evenwichtig wedstrijdbegin werd door Jelle Vossen omgezet in een 0-1 voorsprong voor Blauw-Zwart.

Na 22 minuten voetballen zwiepte Stefano Denswil de bal in de zestien. Jelle Vossen plaatste er zijn hoofd tegen en zag de bal tergend traag voorbij Guillaume Hubert in doel rollen. De Luikse doelman zag er hier niet goed uit. Onderstaand de beelden.

Vossen brengt Club op 0-1


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.