(VIDEO) – Kijk hoe Storm al na 23 minuten bij OHL de weg naar doel vond

(VIDEO) - Kijk hoe Storm al na 23 minuten bij OHL de weg naar doel vond

15 januari 2017 00:01 - In een zoektocht naar meer speelminuten belandde Nikola Storm aan Den Dreef. De 22-jarige flankaanvaller wordt door Club Brugge tot het einde van het seizoen – zonder aankoopoptie – uitgeleend aan Oud-Heverlee Leuven en viel in zijn eerste match meteen op.

Zaterdagavond kreeg OHL het bezoek van Tubeke. Storm bracht de thuisploeg al na 23 minuten op voorsprong, maar zag zijn openingsdoelpunt uitgewist worden door Mamadou Diallo (2x) en Quentin Laurent. Zo werd het dus 1-3 in het voordeel van Régis Brouard en zijn manschappen.

De Club-huurling speelde een goeie eerste helft, maar zakte naarmate de match vorderde meer en meer weg. Niet onlogisch aangezien het hem ontbreekt aan matchritme. In de 81ste minuut werd hij vervangen. Door deze nederlaag zakt OHL weg naar de zesde plaats en kan het zijn promotiedroom definitief opbergen. Emilio Ferrera en assistent Patrick Asselman werden ontslaan.

Storm scoort tegen Tubeke

Happy with my first goal for OHL! To bad we didn’t get the 3 points! On to next week! #coyw #ohl

Een foto die is geplaatst door Nikola Storm (@nikolastorm) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.