(VIDEO) – Mechele scoort op zijn verjaardag voor Sint-Truiden

(VIDEO) - Mechele scoort zijn eerste doelpunt voor Sint-Truiden

28 januari 2017 20:44 - Door een gebrek aan speelgelegenheid bij Club Brugge verhuisde Brandon Mechele naar Stayen. De Truienaars kunnen tot het einde van het seizoen beroep doen op de diensten van de centrale verdediger, maar hebben geen aankoopoptie.

Mechele viert vandaag zijn 24ste verjaardag en doet dat in stijl! Tegen KV Oostende tekende de Blauw-Zwarte kanarie op het half uur voor het openingsdoelpunt. De Bruggeling kopte een hoekschop van Stef Peeters via de rug van Landry Dimata in doel. Boli Bolingoli en Sébastien Bruzzese, de twee andere Brugse huurlingen, startten op de bank. STVV won de match met 3-0.

Mechele scoort tegen KV Oostende


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.