(VIDEO) – Meunier stuurt zijn belager compleet het bos in

(VIDEO) - Meunier stuurt zijn belager compleet het bos in

22 januari 2017 07:00 - Zaterdagavond ging Paris Saint-Germain met 0-2 winnen bij Nantes. Door die driepunter is de Franse landskampioen tot op één punt genaderd van koploper Nice, al kan Monaco zondagnamiddag de eerste plaats overnemen bij winst tegen rode lantaarn Lorient. 

Serge Aurier, de concurrent van Thomas Meunier, vertoeft momenteel op de Afrika Cup met Ivoorkust en dus stond de gewezen rechtsachter van Club Brugge 90 minuten tussen de lijnen bij PSG. De Rode Duivel pakte uit met onderstaande heerlijke passeerbeweging!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.