(VIDEO) – Niels Destadsbader maakt zich niet populair bij Club-fans

Niels Destadsbader maakt zich niet populair bij Club-fans

07 januari 2017 00:06 - Sinds 2 januari neemt Niels Destadsbader de presentatie van Ligt er Flan op de Mont Blanc? voor zijn rekening. Het amusementsprogramma op VTM is de opvolger van Is er Wifi in Tahiti?

Twee nobele onbekenden krijgen het gezelschap van drie BV’s en kunnen bij winst een reis in de wacht slepen. Bij de kennismaking met de kandidaten kon Destadsbader het niet laten om te lachen met Wesley Sonck.

“Met Wesley zit er iemand naast jou die ook heel slecht tegen zijn verlies kan. Hij heeft nochtans bij Club Brugge gespeeld, dus hij weet wat het is om te verliezen”, klonk het. Woorden die de presentator heel wat verwijten op sociale media opleverden, al zijn er ook Club-fans die er de humor van inzien. Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.