(VIDEO) – Ryan al na 8 minuten geklopt als doelman van KRC Genk

(VIDEO) - Ryan al na 8 minuten geklopt als doelman van KRC Genk

31 januari 2017 21:10 - Mathew Ryan is één van de meest spraakmakende wintertransfers in de Jupiler Pro League. De derde doelman van Valencia weigerde aanbiedingen van Anderlecht en kwam uiteindelijk bij Genk terecht.

Dinsdagavond is de Luminus Arena het decor voor de terugmatch in de halve finale van de Beker van België tussen Genk en Oostende. De gewezen publiekslieveling van Jan Breydel staat meteen in de basis bij de Limburgers.

Zijn debuut verloopt tot dusver echter niet van een leien dakje. Ryan was na nauwelijks 50 seconden al bijna geklopt. De 24-jarige Australiër kon immers enkel toekijken hoe Brecht Capon de paal trof.

Na acht minuten werden de aanvalsgolven van de Kustboys dan toch beloond toen Knowledge Musona een prachtige assist van Franck Berrier afmaakte. De heenmatch eindigde op 1-1.

Ryan voor het eerst geklopt als doelman van Genk


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.