(VIDEO) – Vormer blikt terug op kampioenenseizoen: “Voor deze gasten doen we het allemaal!”

(VIDEO) - Vormer blikt terug op kampioenenseizoen Voor deze gasten doen we het allemaal!

02 januari 2017 15:00 - Het jaar 2016 was er één om nooit meer te vergeten. Club Brugge vierde zijn 125-jarig jubileum met een veertiende landstitel door Anderlecht met 4-0 te verslaan. Ruud Vormer en Philippe Clement herbeleven de ups & downs van afgelopen seizoen. 

In het Sportjaaroverzicht van Focus en WTV is er aandacht voor de Olympische Spelen, Knack Roeselare, BC Oostende, Florian Van Acker, Timothy Dupont, maar vooral voor Club Brugge!

In onderstaande reportage nemen publiekslieveling Vormer en assistent-coach Clement jullie mee op een amusante tocht richting de landstitel. Meer beelden van de onwaarschijnlijke spelersverwelkoming vind je hier.

Sportjaaroverzicht over kampioenschap Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.