(VIDEO’S) – Brugse nieuwkomers meteen trefzeker: Immers tegen Waasland, Strandberg tegen Anderlecht

(VIDEO'S) - Brugse nieuwkomers meteen trefzeker Immers tegen Waasland, Strandberg tegen Anderlecht

25 januari 2017 21:16 - Club Brugge leidt aan de rust met het kleinste verschil tegen Waasland-Beveren. Blauw-Zwart was 45 minuten lang heer en meester, maar vergat om de score verder uit te diepen. 

Waasland-Beveren-doelman Goblet kreeg een schot van Izquierdo niet goed weggewerkt, waardoor Wesley in de herneming op de paal trapte. Immers kon het leer echter alsnog in doel werken: 1-0.

Op de andere velden was het uitkijken naar de Brugse huurlingen. Mechele en Bolingoli staan opnieuw in de basis bij Sint-Truiden en leiden aan de pauze met 2-1 tegen tien Mechelaars.

Bij Westerlo kreeg Strandberg zijn eerste basisplaats van Jacky Mathijssen. De jonge Zweed bedankte al na 11 minuten met zijn eerste goal in de Jupiler Pro League. De Kemphanen kijken wel tegen een 1-3 achterstand aan door doelpunten van Teodorczyk, Stanciu en Dendoncker. Geen huurspelers bij Lokeren – Gent, maar daar staat het nog 0-0.

Immers scoort tegen Waasland-Beveren


Strandberg scoort tegen Anderlecht


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.