(VIDEO’S) – Carlos Strandberg: geen katje om zonder handschoenen aan te pakken

(VIDEO'S) - Carlos Strandberg geen katje om zonder handschoenen aan te pakken

08 januari 2017 07:01 - In de zomer van 2014 was Carlos Strandberg ei zo na een speler van Dortmund, maar in extremis sprong de transfer bij de medische testen af. “Hartproblemen”, klonk het. Club Brugge testte de jonge Zweed echter uitvoerig en merkte geen problemen op bij de spits.

Als we de Zweedse scout Oyvind Johansen mogen geloven, heeft Club met Strandberg een echt ‘beest’ binnengehaald. “Hij combineert spieren met snelheid, en hij respecteert geen enkele verdediger op het veld. Vaak zie je jongeren die hun kans krijgen op het hoogste niveau gewoon accepteren dat ze trappen krijgen. Aarzelend en onzeker zijn geen woorden die bij Strandberg passen. Hij is een versnellende tank die recht over de verdediger loopt als die er niet klaar voor is.”

Onderstaande video’s tonen dat de winteraanwinst – die straks mogelijk eerst uitgeleend wordt – geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken (1), zijn speelstijl (2) en één van zijn beste matchen voor Zweden (3).

Strandberg in conflict met zijn ploegmaat

De speelstijl van Strandberg

Een topprestatie bij de U21 van Zweden

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.