(VIDEO’S) – Vossen en Vormer scoren beide pareltje, ook Wesley pikt goaltje mee tegen Freiburg

(VIDEO'S) - Vossen en Vormer scoren beide pareltje tegen Freiburg

12 januari 2017 18:40 - Club Brugge heeft donderdagavond zijn tweede en laatste oefenmatch van deze winterstage afgewerkt. Er werd met 1-3 gewonnen van het Duitse Freiburg, de nummer 8 uit de Bundesliga. 

Op het halfuur tekende Freiburg-aanvaller Janik Haberer voor het openingsdoelpunt, maar nog voor rust zette Blauw-Zwart de scheve situatie recht. Jelle Vossen scoorde nauwelijks één minuut na de 1-0 met een heerlijk afstandsschot de gelijkmaker.

Vijf minuten voor de pauze pakte ook Ruud Vormer uit met een beauty: 1-2! Na de rust gingen de manschappen van Michel Preud’homme door op hun elan en diepte Wesley Moraes de score verder uit tot 1-3. Onderstaand de beelden. Lees hier het matchverslag.

Alle goals + herhalingen

Samenvatting Freiburg – Club Brugge

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.