Vormer pakt uit met heerlijke vrijschop, Wesley met zijn eerste van het seizoen tegen Standard

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

22 januari 2017 16:00 - Club Brugge staat in zijn eerste match van de terugronde voor de altijd lastige verplaatsing naar Standard. Vandaag is daar echter niets van te merken. Michel Preud’homme ziet zijn manschappen immers een prima wedstrijd afwerken. 

De laatste Brugse zege op Sclessin dateerde van december 2014, maar het heeft er alle schijn van dat de landskampioen vandaag opnieuw mag vieren op Luikse bodem.

In de eerste helft kopte Jelle Vossen Blauw-Zwart op voorsprong en ook na de rust gaat de landskampioen door op zijn elan. Ruud Vormer en de ingevallen Wesley Moraes zorgden voor 0-3. Onderstaand de beelden.

Vormer met de 0-2


Wesley met de 0-3


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.