Vossen over Vanhaezebrouck: “Hein zal nooit zeggen dat hij zich in mij vergist heeft”

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

17 januari 2017 19:30 - Hein Vanhaezebrouck zette in maart 2009 zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen bij KRC Genk. Ondanks een getalenteerde spelersgroep met namen als Elyaniv Barda, Thomas Buffel, Jelle Vossen, Marvin Ogunjimi en João Carlos slaagde de huidige coach van AA Gent er niet in om goede resultaten neer te zetten in Limburg. Nauwelijks 9 maanden na zijn aanstelling mocht hij zijn valiezen al pakken.

Vanhaezebrouck was in zijn tijd bij Genk geen fan van Jelle Vossen en had al zeker niet verwacht dat de aanvaller het op latere leeftijd zo ver zou schoppen. Hij vond Vossen een speler voor tweede klasse. “Dat heeft hij toen tegen nogal wat mensen gezegd: dat ik het niveau van eerste klasse niet aankon. Oké, dat is zijn mening”, vertelt de Brugse spits.

“Hein zal nooit zeggen dat hij zich vergist heeft. Nu, ik was gewoon een andere speler, dat zal Hein wel kunnen beamen. En ik ben niet rancuneus”, besluit Vossen in Humo. Vossen verzamelde in eigen land twee landstitels, twee bekers en twee Supercups.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.