Vossen vol vertrouwen: “We willen een gouden zaak doen”

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

12 januari 2017 01:01 - Jelle Vossen kende een moeilijk seizoensbegin, maar vond naarmate het seizoen vorderde zijn killerinstinct terug. De 27-jarige Limburger liet zich op winterstage uit over de titelstrijd, die volgens hem ongetwijfeld weer spannend zal worden.

Na de bekeruitschakeling en de teleurstellende Champions League campagne gaat Club Brugge zonder twijfelen vol voor het verlengen van zijn landstitel. “De situatie is vergelijkbaar met vorig jaar. Toen hadden we ook een mindere start en een mooie reeks voor Nieuwjaar. Die goeie resultaten hebben we toen doorgetrokken en dat willen we nu ook doen. Vorig jaar was er misschien wel meer druk omdat de vorige titel zo lang geleden was. Dat is nu een beetje anders, maar we willen hetzelfde verhaal schrijven.”

“We staan op de eerste plaats en willen die vasthouden”, gaat de Brugse spits verder. “Anderlecht wordt misschien wel onze grootste concurrent. Het belooft een spannende race te worden. Het programma oogt nog wel moeilijk, maar als we die negen matchen nog winnen, doen we een gouden zaak tegen rechtstreekse concurrenten. We kunnen overal winnen, maar we moeten op verplaatsing nog wat meer onze wil kunnen opleggen. Dat is een mooie uitdaging voor Club. We zitten in een goeie flow en ik denk absoluut dat wij kampioen worden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.