“Zelfs al zou ik 3 keer meer verdienen… Ik zou nooit voor Club Brugge kunnen spelen”

Ghelamco Arena overdag (AA Gent)

29 januari 2017 00:05 - Voor heel wat spelers uit de Jupiler Pro League is het een droom om ooit voor Club Brugge te mogen uitkomen. Gent-speler Danijel Milicevic behoort echter niét tot die categorie. 

“Met alle respect voor Club: neen”, vertelt de middenvelder in aanloop naar de Slag om Vlaanderen. “Net zoals ik nooit voor Standard zou tekenen, gezien mijn verleden bij Charleroi. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit in een rood of blauw-zwart shirt speel. Ik wil dat AA Gent en Charleroi niet aandoen, twee clubs die me op en naast het veld alles gegeven hebben.”

Milicevic verwijst vervolgens naar Trebel, die Sclessin voor het Astridpark inruilde. “Kijk, ik ben Adrien Trebel niet, maar stel dat ik aanvoerder van Standard was en Anderlecht bood me drie keer meer, ik zou er niet op ingaan. Ik respecteer zijn keuze, hé, maar ik wil mijn ex-club en zeker de fans niet kwetsen. Als Club belt? Sorry, ik ben niet geïnteresseerd”, klinkt het in HLN.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.