Zes youngsters mogen mee op het vliegtuig naar Sotogrande

Club Brugge beloften in UEFA Youth League (Club Brugge - Leicester City)

05 januari 2017 09:00 - Club Brugge stapt om 16u op het vliegtuig richting Sotogrande, waar Blauw-Zwart zich net zoals de voorbije jaren onder de Spaanse zon zal klaarstomen voor de tweede helft van het seizoen. Michel Preud’homme neemt uiteraard zijn voltallige A-kern mee, maar ook enkele youngsters reizen mee af.

Zo zullen nieuwkomers Ethan Horvath (21) en Carlos Strandberg (20) voor het eerst kennismaken met hun nieuwe ploegmaats. Behalve de twee winteraanwinsten reizen ook zes trainees mee: Thibault Vlietinck, Terry Osei-Berkoe, Ahmed Touba, Laurent Lemoine, Jellert Van Landschoot én Niels Verburgh. In vergelijking met de zomer zijn Daouda Peeters en Dennis Van Vaerenbergh er dus voorlopig niet meer bij.

Philippe Clement toont zich in Het Nieuwsblad alvast tevreden over de evolutie van de jonkies. “Twee jaar na het duo Engels-Mechele blijkt dat weer een talentvolle lichting zich aandient”, zegt hij. “Niet dat die jongens stilaan klaar zijn voor het eerste elftal, maar met die stages verkleinen we wel de stapjes.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , ,

Comments are closed.