“Alleen hij verdient de Gouden Schoen”

Vossen - Limbombe - Izquierdo - Claudemir - Van Rhijn - Poulain

04 februari 2017 10:30 - Op 8 februari wordt opnieuw de Gouden Schoen uitgereikt. Vrijwel iedereen lijkt het erover eens dat de trofee naar een speler van Club Brugge moet gaan, nadat het in 2016 de titel veroverde, de bekerfinale bereikte en ook als leider het kalenderjaar afsloot.

Ook Jacques Sys, de hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, vindt dat de Gouden Schoen naar Brugge moet gaan. En hij weet ook welke speler hem moet winnen. “Izquierdo is de spectaculairste voetballer in onze competitie. Alleen hij verdient die Gouden Schoen”, stelt Sys duidelijk.

“Izquierdo was de bepalende man in het behalen van de kampioenstitel en zal dus zeker veel punten scoren in de eerste stemronde. Lukasz Teodorczyk zal in de tweede stemronde ook wel flink wat punten behalen, wellicht zelfs winnen, maar dat zal niet genoeg zijn voor het totaal, vermoed ik.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.