Assistent van Daum legt uit wat Club van Rotariu mag verwachten

Dorin Rotariu (Club Brugge)

02 februari 2017 08:31 - Club Brugge kondigde dinsdagavond minder dan een uur voor het sluiten van de transfermarkt nog de komst van Dorin Rotariu aan. De Roemeense flankspeler is voorlopig nog een nobele onbekende voor de Belgische voetballiefhebber. Niet voor Rudi Verkempinck, die van 2011 tot 2012 assistent-trainer was bij Club en tegenwoordig de rechterhand is van Christoph Daum bij de Roemeense nationale ploeg.

In Het Nieuwsblad legt Verkempinck uit wat Club van Rotariu mag verwachten. “Dorin is een aanvallend ingestelde speler, maar schuwt het verdedigende werk niet. In dat opzicht past hij perfect bij de No Sweat, No Glory waar ze bij Club zo van houden”, legt hij uit.

Toch mogen de verwachtingen niet te snel te hoog liggen, waarschuwt hij. “Rotariu is geen afgewerkt product, hij zal wat tijd nodig hebben. Kijk naar Bacca in zijn eerste jaar. Een directe concurrentie voor Refaelov of Izquierdo is hij nog niet, maar hij zal zich zeer snel integreren. Hij praat ook erg goed Engels voor een Roemeen. Rotariu is een mooie investering met een groot potentieel.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.