Bayat probeerde met binnenlandse transferstunt zijn relatie met Club Brugge te verbeteren

Mogi Bayat (Charleroi)

08 februari 2017 16:30 - Club Brugge en Mogi Bayat leefden jaren in onmin, maar de transfer van Obbi Oulare naar Watford in de zomer van 2015 zorgde ervoor dat beide partijen de strijdbijl begroeven. Je zou voor minder natuurlijk: Blauw-Zwart ontving een slordige 8 miljoen euro voor een piepjonge aanvaller die zelden tot nooit de 90 minuten kon vol maken door blessures…

De spraakmakende spelersmakelaar heeft al goeie contacten met Anderlecht en AA Gent, maar probeerde afgelopen wintermercato ook om zijn relatie met Club en Standard te versterken.

Zo komt Sport/Voetbalmagazine met een opvallend bericht. “Enkele weken eerder had Mogi Bayat geholpen bij het vertrek van Dino Arslanagic naar Moeskroen, terwijl hij in augustus al geprobeerd had om enkele spelers van FC Nantes aan te trekken, onder wie de spits Yacine Bammou. De hyperactieve Bayat heeft niet geaarzeld om zich weer van een plekje in de zon te verzekeren, want hij trachtte de grote belofte Anaxis Dinsifwa bij Standard te laten tekenen, een jongen van net zestien die in de belangstelling staat van buiten- en binnenlandse clubs.”

“Bayat probeerde tot slot ook zijn nieuwe partner Vincent Mannaert te helpen om Junior Edmilson naar Brugge te halen”, klinkt het. Standard-voorzitter Bruno Venanzi wilde na Adrien Trebel echter niet nóg een sterkhouder naar een concurrent laten vertrekken en weigerde het Brugse bod van naar verluidt zo’n 5 miljoen euro.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.