Boskamp schuift deze speler van Club vooruit als favoriet voor de Gouden Schoen

Johan Boskamp (analist) (2)

05 februari 2017 11:50 - Het kan haast niet anders dat er woensdagavond een speler van Club Brugge verkozen wordt tot Gouden Schoen van het jaar 2016. Blauw-zwart kende een beresterk jaar en ook volgens analist Johan Boskamp zal er een speler van Club met de trofee naar huis gaan.

“Het zal sowieso iemand van Club Brugge worden”, zegt de Nederlander in Het Belang van Limburg. “Je kan dan geen andere favoriet aanduiden dan Izquierdo. Of misschien Ruudje Vormer. Al is dat eerder omdat hij een cultheld is. Daarna is het ver zoeken naar een nummer drie.”

Dat Izquierdo een terechte winnaar zou zijn, is duidelijk volgens Boskamp. “Het is in ieder geval wel leuk om naar te kijken. Dat komt omdat hij zo onvoorspelbaar is. Daardoor heeft hij iets extra’s, iets waarvoor je naar het stadion komt. Hij heeft scorend vermogen, een actie waarmee hij binnen- én buitenom kan gaan, een voorzet, …”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.