Clement over ‘grootste talent van Club Brugge’: “Hij kan nog een hele grote evolutie maken”

Philippe Clement (Club Brugge)

07 februari 2017 14:49 - Er loopt heel wat talent rond in het Jan Breydelstadion, maar om het te maken in het eerste elftal heb je natuurlijk meer dan talent alleen nodig. Assistent-trainer Philippe Clement meent dat één jongen in het bijzonder het nog ver kan schoppen: Wesley Moraes.

De nog steeds maar 20-jarige Braziliaan viel afgelopen zondag beresterk in tegen Sporting Charleroi. Wesley gaf een assist en hielp Club zo aan de zege. Nu komt het er voor de aanvaller op aan om te bevestigen.

Clement gelooft alvast in hem. “Een jongen die nog een hele grote evolutie kan maken, is Wesley. Het is iemand met veel kwaliteiten, maar hij heeft ze tot op heden nog te weinig kunnen laten zien in het eerste elftal”, aldus onze assistent toen hij bij Proximus TV de vraag ‘wie zie jij als het grootste talent bij Club Brugge?’ kreeg.

“Hij is nog heel jong en mensen durven al eens te verschieten als ze zijn leeftijd zien. Omwille van zijn uiterlijk – Wesley is groot en sterk – durven mensen soms te vergeten dat hij nog steeds maar 20 jaar oud is.” Bekijk het fragment hieronder, vanaf 5:01.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.