“Club Brugge heeft momenteel een streepje voor op Anderlecht”

Club-fans rookbom (Club Brugge - Anderlecht)

14 februari 2017 09:12 - Na het verlies op het veld van Sporting Lokeren afgelopen zondag, moet Club Brugge de rivaal uit Brussel opnieuw naast zich aan de leiding dulden. Met de play-offs in zicht belooft het dus nog spannend te worden.

Ondanks het feit dat blauw-zwart twee van zijn laatste drie wedstrijden verloor, ziet Franky Van der Elst het nog positief in. “Toch denk ik dat op basis van wat Club Brugge en Anderlecht al getoond hebben, Club momenteel een streepje voor heeft”, aldus Van der Elst in Het Nieuwsblad.

Volgens onze ex-speler moet Club wel eens gaan winnen in het Constant Vanden Stockstadion. “De strijd om het kampioenschap zal dit jaar sowieso bijzonder spannend worden en daarom denk ik dat Club dit jaar eens de uitwedstrijd bij Anderlecht zal moeten winnen om het uiteindelijk te halen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.