Club Brugge hoeft niet op Lombaerts te hopen: “Anders pakken ze mijn bar af”

Waarom Anderlecht voorligt op Club Brugge in de strijd om Lombaerts

03 februari 2017 08:25 - Het zou goed kunnen dat komende zomer Björn Engels en Stefano Denswil Club Brugge zullen verlaten, gezien de interesse die de twee al sinds vorige zomer trekken. Met het vastleggen van German Mera anticipeerde Club daar al deels op, maar een extra centrale verdediger kan volgend seizoen nog wel welkom zijn. En dan valt misschien opnieuw de naam van Nicolas Lombaerts.

Het Brugse jeugdproduct mocht ook in de winter niet vertrekken van Zenit. “Ze hebben me nu beloofd dat ik deze zomer sowieso mag vertrekken naar een club waar ik zelf naartoe wil gaan”, geeft hij nu echter aan in Fan. “Ik reken erop dat ze hun belofte nakomen.”

Maar helaas lijkt KV Oostende nu al het pleit voor Lombaerts gewonnen te hebben. Hij legt ook uit waarom. “Het is dicht bij huis en ik zou neutraal blijven. Teken ik voor Anderlecht of AA Gent, dan zou ik het mogen horen in Brugge. Teken ik in Brugge, dan pakken ze me wellicht de bar af die naar mij genoemd is in de Ghelamco Arena. Plus, ik heb wel sympathie voor Marc Coucke.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.