Club Brugge troeft Anderlecht ook in dit lijstje af

Club Brugge troeft Anderlecht ook in dit lijstje af

16 februari 2017 16:00 - Club Brugge en Anderlecht hebben op dit moment beide 52 punten, maar Michel Preud’homme & co staan aan de leiding omdat ze één match meer wonnen dan de Brusselaars. Ook naast het veld troeft Blauw-Zwart Paars-Wit af.

Volgens berekeningen van Deportes & Finanzas kon Club Brugge in januari rekenen op het meeste interacties (likes, retweets, reacties) op Twitter. Anderlecht is tweede met 548 interacties minder, terwijl Standard het podium vervolledigt.

Op Facebook heeft Anderlecht meer dan 1 miljoen likes, maar dat komt vooral door Mahmoud ‘Trezeguet’ Hassan. Hij wordt momenteel uitgeleend aan Moeskroen, maar zijn komst naar het Astridpark bracht een grote stroom aan Egyptische likers met zich mee. Club heeft 285.000 likes. Wat betreft de supportersaantallen in de stadions zelf kent Club al jaren zijn gelijke niet.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.