Club-fans lachen met afwezigheid Teodorczyk: “Kijk nog eens in uw achterzak Poulain!”

Club-fans duim omhoog (Club Brugge - Anderlecht)

08 februari 2017 23:19 - De 63ste editie van de Gouden Schoen is een Blauw-Zwarte avond geworden. José Izquierdo, Łukasz Teodorczyk en Ruud Vormer waren de 3 topfavorieten, maar het was Joske die met de hoofdprijs aan de haal ging.

Naast Izquierdo vielen ook nog 3 andere Bruggelingen in de prijzen. De Brugse aanhang zag dat het goed was en kon dus uitgebreid vieren. Daarnaast werd er duchtig gereageerd op het feit dat Łukasz Teodorczyk zijn kat naar het Gala van de Gouden Schoen stuurde.

“Hij vindt wel de weg naar doel, maar blijkbaar niet naar Lint”, sneerde VTM-presentator Maarten Breckx. Bij Anderlecht waren ze er naar eigen zeggen niet van op de hoogte dat de 25-jarige Pool niet zou komen opdagen. Twitter leefde zich naar goede gewoonte helemaal uit.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.