Club-fans nemen het op voor vergeten speler op Gouden Schoen: “Wij schatten je wél naar waarde”

Limburg On Tour (Club Brugge - Genk)

09 februari 2017 10:27 - Club Brugge beleefde een heuse triomftocht tijdens de 63ste editie van de Gouden Schoen: José Izquierdo, Ludovic Butelle, Michel Preud’homme, Timmy Simons en zelfs de supporters vielen in de prijzen. Maar één man kreeg opvallend weinig aandacht…

Jelle Vossen was woensdagavond geen kanshebber om met de hoofdprijs aan de haal te gaan, maar een zeventiende plaats met nauwelijks twaalf punten had nu toch ook niet gehoeven. De 27-jarige Limburger was immers zowel in de eerste als tweede helft van 2016 belangrijk voor Blauw-Zwart.

Het Brugse supporterslegioen had in het algemeen natuurlijk weinig reden tot klagen, maar was toch écht niet opgezet met de teleurstellende ranking van de Jan Breydelse publiekslieveling. En dat wilden onze fans toch even duidelijk maken aan de goalgetter.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.