Club haalde bijna andere Roemeen dan Rotariu: “Ik kon het niet maken”

Michel Preud'homme (Club Brugge - KV Mechelen)

03 februari 2017 11:45 - Club Brugge kwam in zijn zoektocht naar een bijkomende flankaanvaller deze winter uiteindelijk uit bij Dorin Rotariu, nadat het eerst een groot aantal andere pistes bewandeld had. Daar zat ook een andere Roemeen bij, want Club werd zeker dinsdag nog nadrukkelijk gelinkt aan Andrei Ivan.

De interesse in de 20-jarige aanvaller was volgens de voorzitter van diens club Universitatea Craiova héél concreet. “Alles was geregeld, we hadden een akkoord met Club Brugge over een transferbedrag van drie miljoen euro en een percentage op de mogelijk doorverkoopsom”, vertelt Marcel Popescu zelfs aan Gazeta de Sud.

“Ik kon het niet maken tegenover de supporters om hem te laten gaan, nadat ik Bogdan Vatajelu (een andere sterkhouder die naar Sparta Praag trok, red.) al had verkocht. Waardigheid en geloofwaardigheid tegenover onze fans is zeer belangrijk. Ik ben wel blij dat Dinamo hiervan kon profiteren en er nu een ander Roemeens talent speelt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.