Club zit ook tegen Westerlo nog altijd met heel wat blessurezorgen

Jelle Vossen doelpunt (Club Brugge - FC Porto)

16 februari 2017 13:30 - Na de 1-0 nederlaag op Lokeren wil Club Brugge vrijdagavond opnieuw uitpakken met een driepunter. Ex-trainer Jacky Mathijssen en zijn Westerlo moeten daarbij het kind van de rekening worden.

Michel Preud’homme kan tegen Lokeren niet rekenen op geblesseerden Anthony Limbombe (pubalgie), Ricardo van Rhijn (enkel) en Tomás Pina (spierscheur).

Ook Benoît Poulain (dij) is nog altijd niet van de partij. De centrale verdediger viel uit na een botsing met Ludovic Butelle tegen Standard. Zijn blessure leek aanvankelijk mee te vallen, maar hij is nu toch al bijna een maand out. Op de persconferentie liet MPH zich uit over de terugkeer van de verscheidene geblesseerden.

Youngsters Niels Verburgh en Thibault Vlietinck zijn er wél opnieuw bij. Carlos Strandberg, die door Club Brugge uitgeleend wordt aan Westerlo, mag niet in actie komen bij de Kemphanen.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Horvath

Verdedigers: Cools, Palacios, Engels, Denswil, Verburgh en De Bock

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Immers en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Rotariu, Vlietinck, Wesley, Vossen, Diaby en Izquierdo

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.