Dat ziet er goed uit voor Club: “Een beetje zoals Izquierdo, maar dan vanop de rechterkant”

Dorin Rotariu (Dinamo Boekarest)

17 februari 2017 10:16 - Club Brugge versterkte zich tijdens de maand januari met verschillende nieuwe spelers. Onder meer Lex Immers, Helibelton Palacios en Dorin Rotariu kwamen de kern van Michel Preud’homme versterken. Over die laatste is Lior Refaelov alvast zeer te spreken.

Rotariu is in zekere zin een concurrent voor Refaelov, maar daar staat de Israëli niet bij stil. “Rotariu is een goede speler.Wat ook goed is, is dat hij een iets ander profiel heeft dan de spelers die hier al rondlopen. Hij is linksvoetig en kan vanop rechts naar binnen komen, een beetje zoals Izquierdo vanop de linkerkant doet”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Ik heb geen problemen met concurrentie. Bovendien is Rotariu een aangename jongen. En in onze kleedkamer heerst geen jaloezie, we vormen één team. Dat is ook de sleutel tot de titel, dus ga ik dat zeker niet verstoren”, besluit Refaelov.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.