De 11 namen bij Club Brugge en Charleroi

Vossen - Vanaken (Club Brugge - KV Mechelen)

05 februari 2017 13:13 - Club Brugge wil zondagnamiddag de nederlaag tegen AA Gent doorspoelen met een driepunter tegen Sporting Charleroi. Door het puntenverlies van Anderlecht op bezoek bij Lokeren (0-0) kan Blauw-Zwart bij een overwinning drie punten uitlopen.

Michel Preud’homme kan tegen de Carolo’s niet rekenen op geblesseerden Tomas Pina, Anthony Limbombe, Benoit Poulain en Ricardo van Rhijn. Ook Dion Cools ontbreekt vanwege zijn vijfde gele kaart in de Ghelamco Arena.

Winteraanwinst Dorin Rotariu zat meteen in de selectie, maar start op de bank. Felice Mazzu kan op zijn beurt niet rekenen op Clément Tainmont. De heenmatch eindigde op 1-0 na een laat kopbaldoelpunt van Chris Bedia.

Opstelling Club Brugge

Butelle, De Bock, Denswil, Engels, Palacios, Simons, Vormer, Vanaken, Refaelov, Izquierdo en Vossen

Wisselspelers: Horvath, Touba, Claudemir, Immers, Rotariu, Diaby en Wesley

Opstelling Charleroi

Penneteau – Dessoleil, Martos, Willems, Marinos – Diandy, Baby, Hendrickx – Benavente, Harbaoui, Bedia

Wisselspelers: Mandanda, Boulenger, Pollet, Mata, Marcq, Remacle en Fall

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.