De 11 namen bij Lokeren en Club Brugge

Van Rhijn - Refaelov - Poulain - Vormer (Club Brugge - Kortrijk)

12 februari 2017 16:54 - Club Brugge wil vanavond op Daknam opnieuw alleen leider worden. Eerste achtervolger Anderlecht won eerder vandaag immers met 4-2 van Zulte Waregem en telt nu net als Blauw-Zwart 52 punten.

Sporting Lokeren belooft alleszins een taaie klant te worden. In eigen huis slikten de Waaslanders al 330 minuten geen doelpunt meer. Dat zorgde in de laatste 3 wedstrijden voor een 0-0 tegen Waasland-Beveren, Gent en Anderlecht.

Michel Preud’homme moet het vandaag stellen zonder geblesseerden Anthony Limbombe (pubalgie), Benoît Poulain (dij), Ricardo van Rhijn (enkel) en Tomás Pina (spierscheur). Dion Cools keert terug uit schorsing en neemt de plaats in van Helibelton Palacios. Rúnar Kristinsson kan op zijn beurt niet rekenen op Killian Overmeire en Mohamed Ofkir.

Opgelet! Op het officiële wedstrijdblad van Sporting Lokeren staat dat Anthony Limbombe op de bank zit bij Club Brugge, maar deze informatie klopt niét. Hier werd een fout gemaakt, aangezien het om Dorin Rotariu gaat.

Opstelling Club Brugge

Butelle, De Bock, Engels, Denswil, Cools, Simons, Vanaken, Vormer, Refaelov, Izquierdo en Vossen

Wisselspelers: Horvath, Palacios, Immers, Claudemir, Wesley, Diaby en Rotariu

Opstelling Club Brugge

Opstelling Lokeren

Copa, Galitsios, Maric, Ticinovic, Ninaj, Persoons, Straetman, Terki, De Ridder, Hupperts en De Sutter

Wisselspelers: Verhulst, Ansah, Martin, Rassoul, Miric, Jambor en Bolbat

Anthony Limbombe zit niet op de bank, Dorin Rotariu wél

Dirk Deferme voorspelt Lokeren – Club

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.