GEZOCHT: oude foto’s Timmy Simons

Vossen - Simons (Club Brugge - Genk)

12 februari 2017 15:49 - Voor het boek van Timmy Simons – dat normaal gesproken nog vóór de Play-Offs in de winkelrekken ligt – zijn ze nog op zoek naar oude foto’s van ons icoon. Zijn er toevallig Club-fans die kunnen helpen?

De biografie ‘1000’ wil graag nog enkele speciale foto’s bemachtigen. Onderstaand de volledige uitleg. Contact opnemen doe je best via een privébericht naar deze Facebookpagina.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.