“Ik zou er geen problemen mee hebben om met Club een hele carrière in de top van de Belgische competitie te spelen”

Laurens De Bock juicht
Laurens De Bock speelt al sinds januari 2013 voor Club Brugge. De linksachter groeide uit tot een vaste waarde, maar is natuurlijk nog maar 24 jaar oud. Toch durft De Bock nu al stellen dat hij niet ‘neen’ zegt tegen een volledige carrière bij blauw-zwart.

17 februari 2017 09:17 - In een gesprek met Het Nieuwsblad geeft De Bock toe dat hij stiekem droomt van een transfer naar een grotere competitie. Al voegt hij er meteen aan toe dat een verlengd verblijf bij Club Brugge even mooi zou zijn. “Ja, ik heb dromen. Als ooit de kans zich voordoet om in het buitenland te spelen, dan zal ik dat overwegen.”

“Maar ik heb ook altijd gezegd dat ik er geen problemen mee zou hebben om met Club een hele carrière in de top van de Belgische competitie te spelen. Zoals Olivier Deschacht heeft gedaan met Anderlecht. Ik speel hier ondertussen toch ook al vier jaar en ben op mijn 24ste al een beetje een ancien.”(lacht)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.