Keert aanvaller straks terug naar Jan Breydel? “Verwacht binnen enkele weken iets te horen”

FCB Tifo (Club Brugge - Anderlecht)

10 februari 2017 17:57 - Nu José Izquierdo de Gouden Schoen in de wacht sleepte, is de kans groot dat hij komende zomer andere oorden opzoekt. En dus wordt er achter de schermen al rekening gehouden met de zoektocht naar mogelijke vervangers. Winteraanwinst Dorin Rotariu is in feite een rechtsbuiten, maar kan ook op de linkerflank uit de voeten. En er kan natuurlijk ook nog altijd beroep worden gedaan op één van de vele huurlingen.

Nikola Storm (OHL), Bernie Ibini (Sydney FC), Dylan Seys (FC Twente)… Club heeft heel wat vleugelspitsen in zijn rangen die elders ervaring opdoen. Laatstgenoemde speelde zich in de kijker in de Eredivisie, maar het is nog niet zeker dat de Nederlanders de aankoopoptie lichten. Een terugkeer naar Jan Breydel behoort dus eveneens tot de mogelijkheden.

Seys zelf hoopt dat hij snel info krijgt over zijn toekomst. Voorlopig hoorde hij alleszins nog niets van FC Twente. “Nee, dat hoeft ook nog niet. Maar binnen een paar weken verwacht ik wel dat de club iets laten weten. Ook aan Club Brugge”, aldus ons 20-jarige jeugdproduct tegenover RTV Oost.

De jonge flankaanvaller gaf eerder al aan dat hij een verlengd verblijf in Enschede wel ziet zitten. “Voor mijzelf denk ik dat ik het, tot nu toe, verdien dat die optie tot koop wordt gelicht. Maar als dat niet gebeurt, ga ik er ook respectvol mee om”, klonk het bij Fox Sports.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.