Klasse! Ryan richt zich nog eens tot fans van Club: “Ik moet jullie bedanken”

Mathew Ryan (Club Brugge)

07 februari 2017 14:12 - Mathew Ryan speelt sinds kort op huurbasis bij KRC Genk, maar onze voormalige doelman is de fans van Club Brugge nog niet vergeten. Via de sociale netwerksite Instagram richtte de Australiër zich nog eens tot ons, de fans van blauw-zwart.

Het waren enkele moeilijke maanden voor Ryan, die bij Valencia op een zijspoor zat. RSC Anderlecht wilde de goalie huren, maar dat zag Ryan niet zitten omdat hij nog te veel liefde voelde voor Club Brugge.

Uiteindelijk klopte Genk aan en in het voorstel van de Limburgers kon Ryan zich wel vinden. Onze ex-doelman stond er dan ook op om Genk én Club nog eens te bedanken via Instagram.

“Ik wil Racing Genk en zijn supporters bedanken voor de warme ontvangst die ik hier heb gekregen. Ik heb het gemist om op het veld te staan en ik kijk er dan ook naar uit om het team de komende maanden te helpen. Hopelijk winnen we vanavond (tegen Waasland-Beveren, nvdr.)”, steekt Ryan van wal.

“Ik wil de supporters van Club Brugge bedanken omdat ze mijn beslissing begrijpen”

En ook de fans van blauw-zwart kregen dus een compliment. “Graag wil ik ook de supporters van Club Brugge bedanken voor hun steunbetuigingen en het feit dat ze mijn beslissing om voor Genk te kiezen, begrijpen. Ik wens jullie het allerbeste toe voor de rest van het seizoen”, besluit Ryan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.