Komt vlot scorende aanvaller Club Brugge uit onverwachte hoek?

Komt vlot scorende aanvaller Club Brugge uit onverwachte hoek

07 februari 2017 10:25 - Club Brugge realiseerde tijdens de voorbije wintermercato zes inkomende transfers, maar – op de uitgeleende Carlos Strandberg na – kwam er geen nieuwe centrumspits richting Jan Breydel. Dorin Rotariu komt immers het best uit de verf op de rechtsbuiten. Publiekslieveling Jelle Vossen staat met 14 goals vanzelfsprekend niet ter discussie, maar heel wat Club-fans hopen dat Fran Brodić straks eens zijn kans krijgt in plaats van Abdoulay Diaby of Wesley Moraes.

Eén ding is zeker: de statistieken van Fran Brodić mogen gezien worden. Maandagavond vond de 20-jarige Kroaat opnieuw de weg naar doel in de met 4-3 verloren beloftenwedstrijd tegen KV Kortrijk. Dat brengt zijn totaal op 27 goals in 22 matchen.

Brodić vertoeft al sinds de zomer van 2014 in Brugge, maar kon nog niet op speelminuten bij de grote jongens rekenen. Vorig jaar werd de vlot scorende spits nog uitgeleend aan Antwerp, maar bij The Great Old kwam hij – onder meer door blessures – niet verder dan één invalbeurt tegen Tubeke (57′).

Op sociale media vragen Brugse fans zich intussen af waarom Brodić tot dusver niet opgenomen wordt in de selectie van de eerste ploeg. Club-fan Dominiek pakte zelfs uit met onderstaande creatie, gericht aan het adres van Michel Preud’homme.

Steun voor Fran Brodic

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.