Krijgt Witsel het gezelschap van gewezen publiekslieveling Club Brugge?

Axel Witsel (Tianjin Quanjian)

08 februari 2017 00:03 - Axel Witsel maakte tijdens de wintermercato de ophefmakende overstap van Zenit Sint-Petersburg naar Tianjin Quanjian. De Rode Duivel liet zo een avontuur bij het geïnteresseerde Juventus aan zich voorbijgaan en koos ervoor om in ruil voor een monsterloon te gaan voetballen in de Chinese Super League.

De kans is reëel dat Witsel met Carlos Bacca straks een opmerkelijke ploegmaat mag verwelkomen. Uitgaande transfers naar China zijn immers nog mogelijk tot eind februari. Volgens Italiaanse media wordt de 30-jarige Colombiaan nadrukkelijk aan Tianjin Quanjian gelinkt.

HLN meldt dat de ex-aanvaller van Club Brugge de lucratieve overstap van AC Milan – de nummer 7 in de Serie A – naar de Chinese promovendus wel ziet zitten. De deal is alleszins niet ondenkbaar, zeker omdat de Italiaanse club in maart zo goed als zeker eigendom wordt van een groep Chinese investeerders. Daarover werd de voorbije maanden al uitvoerig onderhandeld door Silvio Berlusconi & co. AC Milan kampt bovendien met een grote schuldenberg.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.