Loopt ideale nieuwe coach van Club in België rond? “Hij ligt in polepositie om Preud’homme op te volgen”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

05 februari 2017 23:42 - Het is goed mogelijk dat Michel Preud’homme het na dit seizoen voor bekeken houdt als trainer van Club Brugge. En wat dan…? Wie moet er onze trainer dan opvolgen? Volgens analist Gilles De Bilde ligt er één (Belgische) trainer in polepositie.

“De vriendschap tussen Michel Preud’homme en Felice Mazzu is duidelijk. Moest Preud’homme na dit seizoen stoppen met coachen bij Club Brugge, dan is er één man die in polepositie ligt om hem op te volgen: Felice Mazzu”, aldus analist Gilles De Bilde in Stadion.

“Niet alleen door zijn goede vriendschap met Preud’homme – dat is iets dat er bij komt. Maar Mazzu zou een goede opvolger zijn omdat hij gewoon heel goed werk levert bij Charleroi. Ieder jaar opnieuw verliest Mazzu zijn beste spelers, maar ook ieder jaar opnieuw zorgt hij voor goed voetbal.”

“Het is anders bij een topclub”

Johan Boskamp heeft iets meer twijfels dan De Bilde. “Ik weet het niet. Bij Charleroi mag alles, maar moet niets. Bij Club Brugge moét je presteren. Het is anders spelen bij een topclub, je moet vooruit voetballen en anders denken. Dus ik weet niet of Mazzu dat kan. Maar… Hij doet het natuurlijk wel fantastisch bij Charleroi”, besluit de Nederlander.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.