Mannaert geeft toe dat Club geïnteresseerd was in 4 spelers uit de Jupiler Pro League

Algemeen manager Vincent Mannaert (Club Brugge)

02 februari 2017 06:59 - Club Brugge ging zijn aanwinsten deze winter in het buitenland zoeken. Blauw-Zwart haalde spelers in Noorwegen (Horvath), Colombia (Palacios en Mera), Engeland (Immers), Rusland (Strandberg) en Roemenië (Rotariu). Dat wil niet zeggen dat Club de eigen Jupiler Pro League uit het oog verloren was.

In de zoektocht naar een flankspeler bewandelde Club vier Belgische pistes. Vincent Mannaert bevestigt dat Club interesse had in Mathieu Dossevi en Junior Edmilson. “Nu voor Standard Play-Off I onzeker is, loonde het wel de moeite om eens te horen. Maar Venanzi heeft snel duidelijk gemaakt dat hij ze niet wou laten gaan”, aldus de CEO in Het Nieuwsblad.

En ook bij AS Eupen ging Mannaert zijn licht opsteken over twee spelers. “Ja, we hebben ons over Onyekuru geïnformeerd. Net als over zijn ploegmakker Ocansey.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , , ,

Comments are closed.