Matchwinnaar De Sutter zwaait met lof naar Club Brugge

Matchwinnaar De Sutter zwaait met lof naar Club Brugge

12 februari 2017 19:54 - Tom De Sutter had dit seizoen nog maar 3 keer de weg naar doel gevonden in 20 wedstrijden voor Lokeren, maar tegen ex-ploeg Club Brugge trof hij nog eens raak. De 31-jarige aanvaller tekende zo voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

“Het was niet mooi in de tweede helft, zeker niet wat ons betrof”, beseft De Sutter in gesprek met Sporza. “We moesten hard knokken om die nul te houden en op het einde hadden we ook een beetje geluk.”

Voorts had de Lokerse spits lof voor Blauw-Zwart. “De voorbije weken speelden we net iets beter dan vandaag, maar dat lag misschien aan de sterkte van Club Brugge. Na ons goede eerste halfuur zag je toch dat het een machine is. Of scoren tegen mijn ex-ploeg speciaal is? Ja, zeker omdat ik nog veel jongens bij Club ken. Ze zeiden alvast niet veel na afloop.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.