Mazzu oordeelt over mogelijke overstap naar Jan Breydel: “Is dat voldoende?”

Felice Mazzu (Sporting Charleroi)

13 februari 2017 13:00 - Michel Preud’homme heeft zijn lot bij Club Brugge in eigen handen. Zijn goeie resultaten van de voorbije jaren hebben ervoor gezorgd dat er geen haar op het hoofd van het Brugse bestuur is dat er nog maar aan denkt om de samenwerking met de Luikenaar stop te zetten. De algemene verwachting is echter dat Preud’homme na dit seizoen de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekt. 

Algemeen manager Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe houden alvast rekening met een vertrek van de succescoach. Op de achtergrond wordt er nagedacht over de opvolger van Preud’homme, waarbij steeds weer de naam van Felice Mazzu valt. Hij rijgt de goeie prestaties aan elkaar bij de Carolo’s en lijkt klaar voor een stap hogerop.

“Het klopt dat ik in Vlaanderen getipt blijf als opvolger van Preud’homme”, is Mazzu eerlijk tegenover Het Laatste Nieuws. “Op voorspraak van Michel Preud’homme? We appreciëren mekaar, maar is dat voldoende? Op dit ogenblik ben en blijf ik hoe dan ook nog coach van Charleroi.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.