Michel Preud’homme ‘blij’ met gewonde op training

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

11 februari 2017 07:27 - Club Brugge bereidt zich momenteel voor op de competitiewedstrijd van zondag tegen Lokeren. Michel Preud’homme hamert erop dat zijn manschappen – ook ná de festiviteiten van de Gouden Schoen – scherp voor de dag zullen moeten komen om een resultaat te halen op Daknam.

Net daarom is de Brugse coach dan ook tevreden dat hij dezer dagen veel grinta ziet op het Blauw-Zwarte oefenveld. “Wesley moest na een luchtduel genaaid worden aan zijn wenkbrauw. Je ziet dus wel dat we op training er vol voor gaan”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“De euforie die er was, hebben we op een positieve manier kunnen gebruiken. Ik zag spelers die na het gala op training gelukkig waren en goed gewerkt hebben. Izquierdo heeft woensdag en donderdag veel adrenaline gehad en energie verbruikt, maar vanaf vrijdag had hij zijn normale ritme alweer te pakken.”

Preud’homme beseft dat het zondag geen gemakkelijke klus belooft te worden. De laatste drie thuismatchen van Lokeren eindigden immers op 0-0. “Waarvan de laatste twee tegen AA Gent en Anderlecht waren en Lokeren eigenlijk de beste kansen creëerde”, merkt de Luikenaar terecht op.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.