Nog enkele uren! Help Club Brugge aan de trofee van Beste Supporters Van Het Land

Club-fans vieren (Club Brugge - Anderlecht)

06 februari 2017 16:03 - VTM Stadion vroeg aan 24 aanvoerders van de Pro League (1A + 1B) welke ploegen over de beste aanhang van het land beschikken. Club Brugge, KV Mechelen, Standard, Sporting Charleroi en Antwerp werden genomineerd. 

De fans zelf bepalen nu wie aan de haal gaat met de trofee van de Beste Supporters Van Het Land. Club Brugge heeft op het moment van schrijven 1% achterstand op tweedeklasser Antwerp. Om 18.00 uur loopt de stemming af.

Deel dus gerust massaal onderstaande Facebook post om het Blauw-Zwarte supporterslegioen de prijs te schenken die het verdient. De uitreiking is op woensdag 8 februari in VTM Nieuws, net voor de live uitzending van de Gouden Schoen.

Stem op Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.